Mijnders Transport opnieuw vervoerder zomercarnaval.

  • Mijnders Transport opnieuw vervoerder zomercarnaval.

    Mijnders Transport opnieuw vervoerder zomercarnaval.

    Mijnders Transport treedt dit jaar opnieuw op als vervoerder van de praalwagens bij de zomercarnaval.
    Vanwege een heftige zomerstorm is de Zomercarnaval Straatparade in 2015 helaas niet van start gegaan. Dat betekent dat ruim 2.500 dansers en danseressen, 25 carnavalsgroepen, 30 praalwagens staan te trappelen om de Rotterdamse binnenstad op z’n kop te zetten in 2016!

    30 juli, dan is het zover. De Zomercarnaval Straatparade zal alle opgekropte energie laten losbarsten en dat betekent een explosie van kleur, muziek, vreugde en creativiteit in een stoet van indrukwekkende praalwagens. De Zomercarnaval Straatparade is back! Een stoet van 2,5 km met energieke dansers en danseressen van verschillende culturen en nationaliteiten trekken door het centrum van Rotterdam gehuld in de meest spectaculaire kostuums met maar één missie: iedereen laten dansen!

    De Zomercarnaval Straatparade is de grootste Caribbean streetparty van Nederland en iedereen is uitgenodigd! Gooi alle remmen los en laat je volledig gaan in de magie van de Zomercarnaval Straatparade. Want als de parade voorbij komt is het onmogelijk om stil te blijven staan.

    Comments are closed.