Onze diensten

Diensten

Mijnders Transport is sinds 1938 werkzaam in de transport en heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van (ADR) tank en boxcontainers (zowel nationaal als internationaal). Door deze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner. Wij zijn u graag van dienst.

Voor het vervoeren van box containers, zowel ADR als non ADR bent u bij Mijnders transport op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring vinden wij in overleg met de klant altijd de juiste oplossing. Druk op "meer informatie" voor onze dienstverlening of vraag een offerte aan.

U belt, wij vertrekken. Wanneer het gaat om snelheid staan wij voor u klaar. Snelheid is belangrijk, service eveneens. Mijnders Transport is meer dan een koeriersbedrijf. We zijn bovenal een transport partner die het transport volledig volgens uw wensen uitvoert.

Wij zijn gevestigd in Melissant, iets ten noorden van Zeeland, precies tussen Rotterdam en Antwerpen. Een ideale plek wanneer je bedenkt dat deze steden zich beide op een half uur rijafstand bevinden. Op het gebied van op- en overslag kunnen wij u van dienst zijn. Vol, leeg, adr en non adr. Mail of bel ons gerust voor informatie of een offerte.

Mijnders transport heeft ook een mogelijkheid tot container heating op onze thuislocatie. De heating kunnen we invoegen in een rit of verzorgen in combinatie met bijvoorbeeld opslag. Heeft u nog vragen of wilt u een tarief weten? Neem dan even contact met ons op.