Koeriersdienst

Koeriersdienst

Onze koeriersdienst at your service! Wanneer het om snelheid gaat staat Mijnders paraat. Onze eigen koerier vliegt meteen uit de startblokken om uw dringende leveringen te bezorgen. Met spoed brengen onze koeriers en bestelwagens al uw pakketten en colli ter plaatse. Een sneldienst waarop u volledig kunt vertrouwen!

Expressdienst

...wij doen het express. U belt, wij vertrekken. Zo eenvoudig is het. Onze expresdienst doet de naam sneltransport alle eer aan. Binnen vier uur na afhaling is uw pakket in Nederland op zijn bestemming. Gegarandeerd want vandaag betekent bij Mijnders BV nooit morgen. En onmiddellijk nooit straks.

Sneltransport in alle vormen. Snelheid is belangrijk, service eveneens. Mijnders BV is meer dan een koeriersbedrijf: we zijn bovenal een transport partner. Die uw snel vervoer volledig volgens uw wensen uitvoert. Of het nu een nationale of een internationale zending betreft. Denk hierbij aan:

-Exclusief transport zonder samenlading
-Ruilopdrachten bijvoorbeeld tussen  tandarts en labo
-Ophaalrondes dag en nacht -Interne koeriers dienst tussen vestigingen.

Koeriersdienst op maat.

Een klein pakketje? Dan volstaat onze Caddy Maxi. Palletvervoer? Onze bestelwagens voor snelvervoer transporteren tot vier pallets per keer. Nog meer lading? Kies dan voor onze vrachtwagens!

Koerieren met klasse.

Internationaal, Nederland of Benelux: een pakketservice is slechts zo goed als de organisatie die ze uitvoert Mijnders BV gaat verder dan de andere koerierbedrijven. Letterlijk en figuurlijk. Onze chauffeurs stralen de Mijnders mentaliteit uit: beleefd, stipt, vriendelijk. Kortom: ware ambassadeurs voor uw sneltransporten.

Tarieven

Tarieven per 01-01-2024:

Sneldienst : € 0,67 / km.

Dieseltoeslag : Update Januari 2024: 7% van de ritprijs.

Van 0 tot 100 kg minimale ritprijs € 26,00 euro
Van 100 tot 249 kg + € 10,50 euro 
Van 250 tot 499 kg + € 21,00 euro

Zendingen vanaf 500 kg tot 30 ton op aanvraag

Combinatie rittentarief verste bestemming plus € 12,50 voor elk extra adres.
Extra stop € 12,50 euro maximaal 15 minuten - daarna € 12,50 euro per 15 min.

Voor 17.00 uur gebeld is de volgende dag voor 17.00 bezorgd. 

Toeslagen
Avond toeslag = + 25%  (Geen file toeslag)
Nacht toeslag = + 50%
Toeslag over lengte + € 10,50 per rit
Toeslag aanhanger + € 23,75 per rit
Zaterdag = + 50 % (Geen kosten voor doorgeven van aflevergegevens)
Zon/feestdag = + 100 % (Bij contractvervoer: geen avond en/of nachttoeslag)

Mocht een overnachting noodzakelijk zijn onderweg, dan worden deze kosten aan u doorbelast.

Voorwaarden

1. Alle goederen moeten voorzien zijn van een duidelijke adresvermelding en een vrachtbrief evt. bij de chauffeur verkrijgbaar;

2 Geweigerde zendingen of zendingen met een verkeerd of een onvolledig adres worden naar de afzender teruggestuurd; Deze retourzendingen worden tegen dezelfde prijs gefactureerd als een te leveren zending;

3. Bij afwezigheid van de bestemming wordt een bericht achtergelaten;

4.De bestemming dient contact op te nemen met JL Mijnders BV voor tweede levering. De kosten hiervan zijn voor de afzender.

5. Bewijs van aflevering wordt indien gewenst dezelfde dag of de daaropvolgende doorgefaxt naar afzender.

6.Tarieven zijn exclusief tolkosten en gecalculeerd op basis van TLN Routeplanner versie 8.

7. Het vervoer geschiedt op de door de Stichting Vervoeradres ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam gedeponeerde Algemene Voorwaarden Koeriersdiensten "laatste versie".

Toelichting

Artikel 5 van deze voorwaarden vermeerdert de aansprakelijkheid van de koerier ten opzichte van zijn aansprakelijkheid neergelegd in artikel 8:1095 Burgerlijk Wetboek.

Op grond van dit artikel is deze vermeerdering van aansprakelijkheid nietig, tenzij artikel 5 van deze voorwaarden in een afzonderlijk geschrift, dat de vervoersovereenkomst bevat, wordt vastgelegd.